AllergiaLégtisztításLégúti problémákPárásításpárásító

Nicsak, hogy megnőtt az érdeklődés a párásító iránt!

Egyre többen érzékelik már a lakásban a száraz levegőt, s annak egészségügyi következményeit (pl. száraz köhögés, gyerekeknél előtör a krupp, stb.)
Száll a por, egyes városokban is megnövekedett a szálló por koncentrációja (szmog), noha a szabadban igazán ködös, párás napokat tapasztalhatunk. A köd, a páradús levegő nem elegendő a városok magas porkoncentrációjának eltüntetéséhez  eső, szél is szükséges.
Szmog veszély, szmogriadó lehet a nagyvárosokban. (bár kisebb városokat is fenyeget a szmog veszély)

A hőmérő higanyszála már a fagyponthoz közelít, a fűtés intenzívebb, ezáltal a levegő kiszárad, s a levegő nedvességtartalmának utánpótlására jól jön egy párásító készülék.
Párásító készülék, párologtató készülék, ki hogy nevezi.
A párologtató inkább -az évtizedekkel ezelőtt elterjedt – radiátorra, fűtőtestre helyezett kerámia edényt jelenti. A mai modern párologtatók, párásítók már nagyobb hatékonysággal működnek, s az igazán hatékony párásítók az elektromos párásító készülékek.
Az elektromos párásító készülékek között is vannak szabályzás nélküli, párásítónak nevezett, kis hatékonyságú egyedek és szabályzással, páramérővel, netán önszabályozó automatikával bíró párásító készülékek, párásító berendezések.

A beltéri levegő fűtésével szárítjuk a levegőt. A levegő nedvességtartalmának utánpótlásában segít egy hatékony párásító készülék.

Mivel most egyre többen panaszkodnak száraz köhögésre, száraz levegőre, a száraz levegő ellenszereként megnőtt az igény a párásításra, párásító készülék beszerzésére.
Az üzletekben és az interneten megnövekedett a kereslet a párologtatók, párásítók iránt.

Az érdeklődők között találtam ezt a kedves négylábú párásító-érdeklődőt is:)

Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink

Érdekelheti még...

Close