Általánospárásító

Párásító teszt –hamarosan!

Boneco Air-O-Swiss párásítókA Luca napján már túl vagyunk, azonban a párásító teszteléseimet bemutató filmekkel, leírásokkal én is olyan lassan haladok, mint a Luca-széke.
Párásító teszteléseim során leginkább a pára kifúvást, a pára erősséget és a párásító készülék lelkét biztosító egységeket figyelem meg.

A párásító teszthez leginkább csak ultrahangos párásító készülékeket tudok felsorakoztatni, párásító tesztre bevonni, mivel jelenleg a kereskedelemben a legelterjedtebben forgalmazott darabok az ultrahangos párásítók.

Noha a svájci és német gyártók a párásításban, párásító gyártásban az igazán felkészültek, így légmosó készülékek is sorra kerülnek a párásító teszt során.

Tudta Ön, hogy a leginkább népszerű, ismert párásító márkák nem a profi párásító gyáraktól, fejlesztőktől származnak? Az ismert háztartási-készülék gyártók általában kínai gyáraktól szerzik be a párásítókat, jobb esetben levédetik a saját márkájukra. Néha előfordul, hogy azonos formájú párásítót több márkanéven is megtalálhat. Olykor vicces, de ez mutatja leginkább, hogy a háztartási gépek közé csupán bevásároltak egy párásító kategóriát is lefedő terméket.

A nagy párásító gyárak a párásítók fejlesztésére is nagy figyelmet fordítanak, ami nem kevés anyagi ráfordítással jár, ráadásul az Európai legnagyobbak a gyártást is Európában látják el.
Ezért az árak szemrevételezésénél érdemes megnézni, hogy milyen gyártmány, s hosszú távú gazdasági szempontok miatt is a jó öreg kontinensünkön készülteket előnyben részesíteni.
Lehet, hogy elsőre drága párásító – azonban ha hosszú távon gondolkodik Ön, s tudatosan vásárol, akkor a párásítónál is figyelembe vesz ilyen szempontokat is. Európai gyártósoron, európai munkás készítette, nem a Távol-kelet gazdaságát támogatjuk vele.

A Venta és az AIR-O-SWISS / BONECO párásító gyárak széles választékot vonultatnak fel, többféle vevői igényt is ki tudnak elégíteni. A svájci gyár még a szűrőket, tartozékokat sem kínai gyártól szerzi be, német, kanadai beszállítói vannak. Vannak már tapasztalatok, visszajelzések arra vonatkozóan is, hogy érezhető élettartambeli különbség van a kínai nedvesítő betét és az európai között. Figyeljen oda, hasonló kinézet, alacsonyabb ár, de ez nem egyenértékű után gyártott párásító-tartozék!

Az Európában legszélesebb vevői igényeket kielégítő, svájci párásító gyár különösen sokoldalú választéka:Boneco párásítók

Párásító teszt – hamarosan!

Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink

Érdekelheti még...

Close