Általános

Ideális karácsonyi ajándék a párásító?

Vajon ideális karácsonyi ajándék -e egy párásító? Elsőre talán nem hangzik túlságosan felemelőnek az ötlet, pedig mindenképpen megfontolásra érdemes. Döntsd el magad, hogy megfelelő karácsonyi ajándék lenne -e egy párásító készülék a szeretteidnek – mi összegyűjtöttük az érveket és az ellenérveket is.

Mikor, miért érdemes párásítót ajándékozni?

  • Ha valami tartós dologgal szeretnéd meglepi a szeretteidet. Ha jó minőségű párásítót kapnak, sok éven keresztül mindig rád fognak gondolni, és érzik majd a szereteted, ha bekapcsolják a készüléket.
  • Nemcsak jópofa szobadísz vagy ügyes kütyü: ha párársítót adsz, egészséget és jó közérzetet adsz. Mi lehetne ennél nagyobb ajándék?
  • Az egész családnak hasznos: a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek jót tesz a megfelelő páratartalom, így nem kell minden egyes családtag számára újabb ajándékötletet kiokoskodnod.
  • Nem csak egy dologra lehet jó: a Salvus-köd inhalálás vagy az aromaterápia funkciók segítségével igazi wellnesshotel hangulatot ajándékozhatsz – és ami a legjobb: ez nem csak egy hétvégére szól, évekig élvezni tudják majd.
  • Karácsonykor aktuális: a legtöbb lakásban télen, a fűtési szezonban nagyon száraz a levegő.
  • Könnyű becsomagolni.
  • Nem kell órákig a boltokat járni érte, rendeld meg online innen!

párásítás

Mikor, kinek nem jó karácsonyi ajándék a párásító?

  • Egyes lakásokban, ha túl jól sikerült a hőszigetelés, inkább a fokozott páratermelődés okoz nehézséget. Ha a megajándékozott felújítatlan panellakásban, régi építésű családi házban él, akkor szinte biztosan hasznát tudja venni egy párásítónak, de az a biztos, ha olyannak ajándékozol ilyesmit, akinél ismerős vagy, és tudod mi a helyzet  náluk.
  • A gyerekek számára nem olyan izgalmas. És bár az ő egészségükkel is csodát tehet, egy párásítót elsősorban a szülők fognak értékelni.
  • A rossz minőségű párásító csak bosszúságot okoz. Ha utálja a hangos szomszéd családot, ha a “barátnője” rendszeresen kiszúr önnel, ha kötelező venni valamit az utálatos kollégának a szomszéd íróasztaltól, egyszóval, ha NEM akar örömet okozni, válasszon nekik egy gagyi, de legalább különösen olcsó párásító készüléket. Ellenkező esetben viszont legyen megfontolt a választásnál!

Hogyan válasszak?

A választék párásítóból hatalmas, az áruházi gagyitól, ami akár veszélyes is lehet, a profi, épp csak vasalni nem tudó szerkezetekig tart a skála.

Hogy pontosan mit érdemes átgondolni a választás előtt, arról sok cikk született már, a legfontosabb szempontokról ide kattintva olvashat. Ha pedig a párársító típusok érdeklik, itt tájékozódhat.

Ha pedig biztosra akar menni, ami a biztonságot, tartósságot és minőséget illeti, válasszon a Bonair svájci párásító kínálatából!

Mentés

Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink

Érdekelheti még...

Close