Általános

Párásító ajánlat

Párásító megoldás sokféle van. Melyiket érdemes választani? Ha bizonytalan, az alábbi gyakorlatias párásító ajánlat segíteni fog. Ha irodába, babaszobába, vagy egy családtag légúti panaszai miatt van szüksége párásítóra, konkrét termékeket mutatunk, melyekkel biztosra mehet.

Párásító ajánlat irodába

Irodába egy egész évben működtethető, teljes körű megoldást kínáló, nagy teljesítményű párásítót ajánlok. Fontos, hogy csendes is legyen, hogy ne zavarja az elmélyült munkát. Ez a készülék akár egy 100 m-es helyiség levegőjét is tisztán és kellőképpen párásan tartja. Légkondicionált helyiségekbe különösen ajánlott!

BONECO H680 Hibrid párásító légtisztító

Hibrid párásító légtisztító Hibrid technológia
Párásító és légtisztító
Ultra csendes
7 fokozatú ventilátor
Automata
Levegő minőség érzékelő
Hibrid HEPA filter

Párásító asztmásoknak

A légúti megbetegedésekben szenvedőknek bizonyítottan sokat segít a megfelelő páratartalom beállítása és a Salvus-köd inhalálása. Utóbbira viszont nem minden párásító alkalmas! Az alábbi készüléket azonban garantáltan nem fogja tönkretenni a Salvus víz, és a köd jótékony hatásai is tudnak érvényesülni.

BONECO U650 Ultrahangos digitális párásító

Ultrahangos digitális párásítóFekete színben
Érintőgombos kezelőfelület
Nagy méretű digitális kijelző
Jótékony Salvus köd kialakítása
Antibakteriális tartály
Teljesen automata
.

Párásító ajánlat babaszobába

Egy kisebb babaszobába nem szükséges nagy teljesítményű párásító, viszont fontos a szabályozhatóság, hiszen a csecsemők és kisgyerekek számára a felnőtteknek szükségesnél valamivel magasabb, 60% körüli páratartalom az ideális. A kiváló antibakteriális rendszer is elengedhetetlen, enélkül nem szabadna (nem csak baba mellé, máshova sem) semmilyen párásítót sem megvenni, mert veszélyes lehet. Ezzel a készülékkel nem foghat mellé:

BONECO 7145 Ultrahangos párásító, analóg

Ultrahangos párásító analógAntracit vagy fehér szinben
Tökéletes porlasztás
Fokozatmentes szabályzás
Antibakteriális rendszer
Kétirányú kifújás
Vízlágyító patron
.
További csúcsminőségű, változatos funkciókkal ellátott párásítókat és légmosókat talál ide kattintva – nézzen körül alaposabban a Bonair webshopban!

Mentés

Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink

Érdekelheti még...

Close