Párásításpárásító

7 kiemelkedő ok a párásító használatára

A párásító készülékekk elengedhetetlenül fontos részei bármely család téli egészségvédelmi tervének. Az extra pára a levegőben, amit nyújtanak, minden családtag számára segítséget jelenthet.

7 mód, ahogy a párásító hozzájárul a család egészségének megóvásához

1. A párásítók megnövelik a páraszintet a lakásban

Ha a levegő elég párás, az orrvérzéses esetek száma is ritkulni fog, különösen azokban az otthonokban, ahol ventilátoros hősugárzók is részt vesznek a fűtésben. legjobb, ha a párásító az ágy közelében helyezkedik el, páradús levegőben ugyanis könnyebben tudunk aludni.

2. Sokan szenvednek telente az arcüregek feszülésétől, fájdalmától – a párásító megoldja a gondot!

Mivel a levegő páratartalma biztosan megfelelő, így garantált, hogy minden családtag könnyen és fájdalommentesen tud lélegezni. Ez különösen akkor fontos, ha valaki gyakran szenved az orrmelléküregek fájdalmától.Az ő panaszaikon általában sokat segít egy párásító, bár néha egyén kezelésre is szükség lehet.

3. A horkoló családtagokat (és akik hallják őket) szintén kisegítheti, hogy párás levegőt tudnak belélegezni a hálószobában

Amellett, hogy megpróbáljuk őket rávenni, hogy az oldalukon fekve aludjanak, a kellőképpen párás levegő is sokat segíthet az éjszakai zajok csökkentésében.

4. A páradús levegő jelentősen csökkentheti azoknak a napoknak a számát, amikor kicserepesedett szájjal ébred a téli reggeleken

A berepedt száj nem csak nem szép, hanem fájdalmas is. Jobb lenne megelőzni a kialakulását, nem igaz?

5. Egy párásító segíthet könnyedebben lélegezni minden olyan családtagnak, aki asztmától, allergiától vagy más légzőszervi problémától szenved

Fontos azonban, hogy olyan párásítót válasszon, ami nem szór szét kórokozókat és allergéneket a levegőben, és hogy ügyeljen a készülék tisztán tartására.

6. A párásítók nedvesebbé teszik a levegőt

Ezáltal enyhíthetnek a köhögésen, a torokkaparáson és a rekedtségen, amit a megfázás okozhat.

7. Sok védőnő és bölcsődei gondozó is állítja, hogy a babák jobban alszanak, ha van egy párásító a babaszobában

Lehetőleg hidegpárásítót használjunk, hogy elkerülhessük az esetleges égéseket, forrázásokat.

Válasszon minőségi, megbízható párásítók közül, amelyek csökkentik a gondok számát, nem növelik – kattintson ide!

Mentés

Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink

Érdekelheti még...

Close