ÁltalánosPárásításpárásító

Párásító karbantartás 2017

A párásító karbantartás 2017 során is ugyanúgy elengedhetetlen feladta, mint a korábbi években. Legyen bár tizenéves vagy vadonatúj párásítója, néhány fontos feladat egyszerűen nem maradhat el. Szerencsére ma már nem kell órákig súrolni a párásítókat, hogy tiszták maradjanak. Ilyen egyszerű a párásító karbantartás 2017 -ben:

Párásító karbantartás 2017 – vízkőoldás korszerűen

A párásítók jó kondiban tartásának alfája és omegája a rendszeres vízkőoldás. Erre régebben az ecetet javasoltuk – és ez a mai napig egy tökéletesen megfelelő, hatékony, környezetbarát módszer.

Ha viszont a kényelem is fontos az Ön számára, akkor ma már más lehetőségek is rendelkezésre állnak a párásító vízkőmentesítésére. A Calc Off vízkőmentesító por kifejezetten párásítók és légmosók tisztításához lett kitalálva, és gyors, kényelmes takarítást tesz lehetővé. Szerezze be innen!

Fontos: hagyományos vízkőoldó vegyszereket a párásítókon használni szigorúan tilos, mivel az esetleges vízkőoldó maradványok a párával együtt egyenesen a tüdőnkbe kerülhetnek!

Mire érdemes még odafigyelni?

Végső soron a párásító karbantartás 2017 során is ugyanazokból a lépésekből áll, mint korábban: áramtalanítás, szétszerelés, vízkőoldás, vízcsere, újraindítás.

Ha ultrahangos párásítónk van, akkor viszont nem csak magára a vízkőre, hanem a vízlágyító patronra is oda kell figyelni. Ha szürkés-fehéres, ragacsos lerakódást találunk a készüléken, vagy annak környezetében, akkor eljött az ideje a vízlágyító granulátum, vagy a vízlágyító patron cseréjének. Ha nem szeretne feleslegesen takarítani, és szeretné, ha sokáig jól működjön a készüléke, ne halogassa a cserét!

Miért fontos a párásító karbantartás 2017 -ben is?

Mert egy jó minőségű párásítót ideális esetben nem csak 1-2 évre vesz. Ismerünk olyanokat, akik már 10-15 éve használják elégedetten ugyanazt az egy párásító készüléket. Ehhez azonban elengedhetetlen az odafigyelés, a rendszeres karbantartás. Ha nem hanyagolja el a dolgot, a jutalma az egészséges otthoni környezet lesz – a tartozékok folyamatos beszerezhetőségéről pedig a Bonair gondoskodik.

Mentés

Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink

Érdekelheti még...

Close