ÁltalánosPárásításpárásító

Új vízlágyító patront fejlesztett a BONECO healthy air

A BONECO ultrahangos párásítók vízlágyító patronjai felett eljárt az idő, s a svájci gyár új vízlágyító patront fejlesztett.

Az új patron űrtartalma nagyobb a korábbinál, s az összetétele is fejlettebb.

Új BONECO vízlágyító patron

2017. ősztől a BONECO ultrahangos párásítók vízlágyító patronja megváltozik, kaptuk a hírt a Bonair-től, a BONECO healthy air márka hazai disztribútorától.

Az új BONECO vízlágyító patron összetételében is fejlettebb. A svájci Claro Swiss  gyárral közös fejlesztés. A vízlágyító granulátum aktív szenet is tartalmaz. Az új patron így nem csak az ásványi anyagokat, hanem a kellemetlen szagokat is meg tudja kötni a vízből.

Az új patron neve: A250 Aqua Pro

Aqua Pro néven kerül forgalomba az új vízlágyító patron, mely műszaki áruházakban (Media Markt, Bestbyte, 220 Volt, Aqua, EMAG, stb) babaáruházakban, webshopokban egyaránt elérhető.

Vízkeménység mérő tesztcsík

Az új Aqua Pro nemcsak több granulátumot tartalmaz a korábbival azonos árért, hanem még a csomagolásában egy tesztcsík is megtalálható, mellyel a BONECO ultrahangos készülék tulajdonos ellenőrizheti a víz minőségét, s következtethet a patroncsere várható időpontjára, a vízszűrő élettartamára.

Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink

Érdekelheti még...

Close