Párásítás

Párásítás Salvus vízzel

A párásítás nyáron is szükséges annak, akinek kényes a torka vagy légúti problémákkal küzd. A Salvus gyógyvíz inhalálása sok tüneten segít, de ennek is megvan az ideális módja.

Salvus víz BONECO párásító gépbeA Bükkszéken kinyert Salvus víz méltán világhírű, magas oldott ásványi anyag tartalma (22.989 mg/liter) egyedülálló!

Mire jó a salvusos párásítás?

Sokféle panaszra hoz enyhülést, a legismertebb, hogy gyomorpanaszokra, gyomorégésre kortyolgatják. Fürdővíznek használták sokáig, ám hamarosan a modern technológiáknak köszönhetően, hosszú orvosi, gégészeti kísérletek után, bátran ajánljuk inhalálásra is! Alapvetően egy kissé sós, jellegzetes ízű vízről beszélünk, ha valaki megkóstolja.

De vajon hogyan lehet jól használni ezt a fajta párásítás módszert légúti bajok, rekedtség ellen?

A legnagyobb tévedés, hogy tényleges párásítás helyett simán forralva akarják használni. Ekkor a forró gőz nem tartalmazza a gyógyító ásványokat, ott maradnak a melegítő edény falán vízkő formájában.

BONECO U 650 ultrahangos párásító Salvus vízzel is
BONECO U 650 ultrahangos párásító

A jó megoldás: Ultrahangos párásítás

Mikroporlasztással a vizet az oldott ásványi anyagokkal együtt kell eljuttatni az irritált légutakba, különben semmit sem ér.  Ekkor jön a gond, mivel egy átlagos párásító erre nem alkalmas, hamar eldugul, tönkremegy a vízkőtől, vagy épp túl nagyok a vízcsepek és jóval előbb lecsapódnak a légutakba, nem jutnak egészen le.

Különlegesen erős

Csak a Boneco ultrahangos párásító készülékek képesek ezzel a magas ásványianyag tartalmú gyógyvizzel károsodás nélkül, hosszú távon működni. Mitől más ez a párásítás, mint a legtöbb ilyen gépé? A különlegesen erős ötvözetű ultrahang membránnak köszönhetően, a Salvus víz nem tesz kárt a készülékekben.

A párásítás a hörgőcskékig jut el

A Boneco párásítás fizikailag még finomabb porlasztású, mint a többi. A Boneco készülékek képesek olyan finom méretűre elporlasztani a Salvus vizet, hogy azok a belélegzéssel valóban el is jussanak a legkisebb hörgőcskékig is, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Mikor hasznos a Salvus párásítás?

  • gyakori rekedtség, torokköszörülés
  • kruppos tünetek enyhítése kisgyerekeknél
  • terhelt hangszálak, pl. énekeseknél, tanároknál
  • dohányzás, idült tüdőproblémák
  • szmogos, poros levegőjű lakás
  • nátha, influenza, torokgyulladás esetén
  • asztmás, allergiás tünetek enyhítésére
  • megelőzésre taknyos megfázásos időszakban

 

A párásítás kiváló és természetes gyógymód, kiegészít bármely egyéb kezelést

A Salvus vizes párásítás, inhalálás olyan, mintha egy tengeri sós levegőt lélegezne be, ahol a hűvös, sós pára megszabadít a feszültségtől és üde fellélegzést nyújt.

A párásítás egész évben hasznos, megelőzésre is

Ne várja meg, míg elkezdődik az őszi náthás időszak. Ha van otthon Boneco párásító, használja megelőzésre. A gyógyvizes párásítás bármikor bekapcsolható, ha a tartályba Salvust önt. Salvus vizes inhaláláskor érdemesebb egy kisebb helyisége elvonulni (toalett, fürdőszoba) és ott használni a készüléket, mert így sokkal hatékonyabb. A Salvus köd fehér porként megülhet a felületeken, melyet egy csempéről könnyebb letörölni mint a bútorokról. Ne felejtse el kivenni a készülékből a vízlágyító patront Salvus inhalálás alkalmazásakor!  

Gyerekeknek javasolt párásítás, hideg inhalálás krupp ellenPárásítás terén a svájci Boneco készülékek csúcskategóriásak.

Bemutatóüzletünkben és webshopunkban megtalálja, sőt azt is, hogy melyik alkalmas gyógyvizes párásításra, sőt nálunk is vehet hozzá vizet, nem kell külön gyógyszertárba mennie. Az egyik legtapasztaltabb és legrégebbi hazai cég vagyunk, mindent tudunk a párásítás kérdéseiről. Jöjjön el hozzánk, várjuk!

A Salvus inhalálás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Egészségügyi panaszok esetén mindenképpen konzultáljon szakorvossal. A kockázatokról és mellékhatásokról, kérdezze meg kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét!

Tagok
Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink