AllergiaLégtisztításLégúti problémákPárásításpárásító

Légtisztítóval érezhetően jobb a levegő

Mindenki megérzi, ha a beltéri levegő nem jó. Szervezetünk egy idő után jelez. De milyen is a jó levegő? Tiszta és páradús.

Ha szeretne jó levegőben élni, akkor figyeljen rá és tegyen érte. A levegőben milliónyi apró szennyeződés száll. Van, amit látunk. De van, amit nem látunk, csak érezzük jelenlétét. Ahhoz, hogy otthonunk levegője tiszta legyen, ahhoz egy légtisztító készülék beszerzése nélkülözhetetlen.

Légtisztító hatásos megoldás lehet a levegő tisztításában

A svájci BONECO légtisztító kínálata igazodik az Ön igényeihez. Legyen szó pollenről, szmogról, vírusokról, gázokról… mindegyikre van megoldás. A HEPA filterrel ellátott légtisztító készülékek jó hatékonysággal kiszűrik a levegőben lévő láthatatlan szennyeződéseket és ezzel egy kellemesebb és élhetőbb beltéri levegőt varázsolnak otthonunkba. Ma már ún. hibrid modellek is kaphatók, melyek a légtisztítás mellett párásításra is képesek. Nem kell kompromisszumot kötnie, egy készülékben mindent megtalál. Tájékozódjon vásárlás előtt a lehetőségekről!

“Éreztem, hogy valami nem jó”

Emese évek óta allergia-jellegű panaszokkal küzd. Állítása szerint por, poratka és egyéb fűfélék pollenjére érzékeny. Télen-nyáron jelentkeznek a gondok: orrfolyás, köhögés, piros szem. Pár hónappal ezelőtt eljött hozzánk és a segítségünket kérte. A tüneteket igyekezett különféle gyógyszerekkel enyhíteni. Természetesen kipróbált számos népi gyógymódot és házi praktikát is kisebb-nagyobb sikerrel.

Fogalmazza meg a problémát, amire megoldást keres

Készülék vásárlás előtt érdemes összeírni, hogy milyen problémára keres megoldást. A probléma pontos meghatározás az első lépés a sikerhez vezető úton.

  1. Párásítás: száraz levegő esetén szükséges.
    Egy párásító készülék nagyon jól enyhíti a száraz levegő okozta panaszokat. Az allergiásoknak sokkal érzékenyebb a nyálkahártyája így ők gyakrabban küszködhetnek felső légúti megbetegedésekben. A BONECO ultrahangos párásítói SALVUS inhalálásra is alkalmasak, mely igazi gyógyír jelenthet ilyen esetekben.
  2. Légtisztítóval a levegő tisztaságáért.
    A BONECO HEPA filteres légtisztítói hatékonyan kiszűrik a levegőből az irritáló szennyeződéseket. A BONECO P500 légtisztítóhoz háromféle filter választható-allergia, szmog, baby-, melyeket különféle problémák megoldására fejlesztettek ki a svájci mérnökök.
  3. Hibridek, légmosók – párásítás közbeni levegőtisztítás
    A légmosó egy párásító, mely párásítás közben tisztítja a levegőt. Kiszűri a levegőben szálló apró szennyeződéseket, port, pollent, szöszöket. A hibridek lehetővé tették, hogy egy készülékben több vásárlói igény kerüljön kielégítésre: párásítás és légtisztítás.

“Nem akartam több készüléket”

Emese egy 50m2-es kicsi lakásban lakik Budán. Viszonylag “jó levegőjű” helyen. Nem akarta gépekkel telerakni otthonát. Segítségéért jött hozzánk. Hosszas beszélgetés után a legújabb BONECO hibrid légtisztító-párásító modell mellett döntött. Hogy miért? Mert megtalálta benne azt, amit igazán keresett: hatékony légtisztítás és párásítás egy készülékben.

A páratartalommal állandó problémája volt. Soha nem az optimális értéket mutatta páramérője. Nyáron egy kicsit jobb a helyzet, ám télen elviselhetetlenül száraz a levegő. A tavaszi hónapok beköszöntével a szálló pollenek állandó álmatlan éjszakákat okoztak Emesének. A BONECO H300 hibrid párásító és légtisztító készülék megtetszett neki, mert a többi készülékkel összevetve ár-érték arányát tekintve elfogadhatónak találta árát és tudását. A legjobban annak örült, hogy nem kellett két készüléket vennie az amúgy is elég kicsi lakásába.

“Szeretem az új technológiát és az egyszerűséget”

Az új fejlesztésű hibrid párásító-légtisztító készülékbe egy pollenszűrő került, mely jóval hatékonyabb szűrésre képes, mint a többi légmosó. A pollenszűrő szintetikus mikroszálakból készült, 97%-os hatékonysággal kiszűri a szálló port és a pollenek 85%-át képes eltávolítani a levegőből. Hatékonyan elbánik a haj, állatszőr, poratka, baktériumok, penész spórák és egyéb allergénekkel is.

“Szeretem az új fejlesztéseket. Olyan nagy szabadságot adnak – mondta Emese.”

A svájci BONECO egy applikációs rendszert fejlesztett ki, melyet okostelefonjára letölthet. A készülékről folyamatosan naprakész információkat kaphat. Kényelmesen a fotelből irányíthatja, állíthatja a készülék beállítási paramétereit. Minden beállítást elérhet a telefonjáról és módosíthatja is azokat.

“Elégedett vagyok az új lakótársammal.”

Egy hónap sem telt el és Emese felhívott minket, hogy elmondja tapasztalatait az új párásító-légtisztítóval kapcsolatosan. Allergia-jellegű tünetei lényegesen enyhültek. Sokkal jobban alszik este és kevesebbet kell takarítania. “Szinte eltűnt a por a polcokról, nem is értem-mondta.” Emesének nagyon bevált az új hibrid modell.

Szeretné ha otthonában tényleg jó levegő lenne?
Nézze meg a BONECO légtisztító és párásító kínálatát
és válassza ki az igényeihez legjobban illő készüléket.

Nézze meg a BONECO légtisztító és párásító kínálatát és válassza ki az igényeihez legjobban illő készüléket.

Élvezze a készülékekben rejlő lehetőségeket, melyek hatékony megoldást hozhatnak problémáira.
S ne felejtse, nem kell kompromisszumokat kötni, mindig van jó megoldás.

Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink

Érdekelheti még...

Close