ÁltalánosEgyébLégtisztítás

Ventilátor? Minek azt?

Amíg nem szereztem be egyet, addig nem is tudtam, hogy milyen hatékony. Nyáron légtisztítót és klímát használtam, télen pedig a párásító váltotta fel a klímát. Ventilátor? Nem is gondolkodtam rajta. Ma már tudom, hogy egy ventilátor sok mindenre jó. Növeli a klímaberendezés, légtisztító, párásító hatékonyságát. Sőt télen is hatékonyan javítja a fűtés hatékonyságát.

Nyáron kezdődött
Egy tetőtéri lakásban lakunk a férjemmel és két kisgyermekünkkel. Nyaranta olyan meleg van a lakásban, hogy nagyon nehezen lehet elviselni a sokszor 30 fok felé kúszó hőmérsékletet. Két éve beszereztünk egy split klímát, amit nagyon szeretünk.

Jött a felismerés, valami kell
Otthonunk klímája nagyon kellemes volt a forró nyári napokon. De valami mégis hiányzott. Sokat szellőztetettem, hogy tisztuljon a lakás levegője. De sohasem éreztem igazán frissnek. Nem tudtam mi lehetett az oka. Nálunk alapjáraton folyamatosan üzemelt egy légtisztító készülék is, mert a kisfiam asztmás.

BONECO ventilátor: más mint a többi
Sokan nem is tudják, hogy egy ventilátor bizony sok mindenre jó. A svájci BONECO gyár egy innovatív és csendes ventilátort fejlesztett ki, mely hatékony megoldást kínál a levegő hatékony átmozgatásában. A levegő az élet. A jó levegő pedig egészségünk kulcsa. Érdemes a beltéri levegő minőségére és páratartalmára odafigyelni. Minden évszakban. Természetesen az igények változnak: nyáron hűsebb, télen melegebb levegőre vágyunk.

Megláttam és megszerettem
A lakásban semmilyen légmozgás nem volt tapasztalható, amikor a nyári forróságban kinyitottam az ablakot. Éreztem, hogy valami kell. Sokat lógtam a neten és olvasgattam. Aztán megtaláltam az új fejlesztésű 270 fokos szögben állítható BONECO ventilátort.

A BONECO AIR Shower ventilátor
A svájci formatervezésű BONECO ventilátorai hatékony megoldást nyújthatnak az állott beltéri levegőre. Az álló modellek kiváló légáramlást biztosítanak a hálószobában, a nappaliban, az irodában. A különleges 270º-ban manuálisan forgatható a ventilátorfej. A BONECO ventilátor a folyamatos működtetés mellett a levegőt ott mozgatja át, ahol éppen szükséges.

Ha nagy belmagasságú lakásban lakik, érdemes a ventilátort a mennyezett felé fordítani, így a készülék hatékonyan átmozgatja a felsőbb légréteget is. Eldugott emeleti szobák sem maradhatnak ki, a lépcső feljáró felé irányított ventilátor levegője mindenhová eljut. Az erős és széles ventilátorlapát nagy sebességű forgásának köszönhetően a készülék képes nagy levegőmennyiség gyors átmozgatására. A kellemes légmozgás azonnal érezhető.

Hogy miért szeretem a BONECO ventilátort?

Mert nagyon tetszetős, formatervezett és csendes. Letisztult formája jól illik otthonunkba.

A stabil lábazattal ellátott álló BONECO ventilátor magasságát tetszés szerint állíthatom a tartóoszlop hozzáadásával. A legkisebb gyermekem, igazi kis örökmozgó. Még csak kétéves, de nagyon kíváncsi. Minden érdekli, ami mozog. Az új ventilátorral is igen hamar megismerkedett, de szerencsére felborítani nem tudta és hiába piszkálta a ventilátor előlapját, kis ujjacskáival nem tudott benyúlni a ventilátor lapátokhoz. Az egyedülálló gyerekbarát kialakítású ívelt előlap megvédte őt.

Nagyon jól átmozgatta a beltéri levegőt. Nagy örömömre érezhető volt a szellőztetés hatása és a klíma hatékonyságát is jelentősen növelte. A tetőtér miatti kis eldugottabb részeken is kellemesebb lett a levegő.

Nagyon csendes, este is használjuk. Nekünk két BONECO ventilátoruk van. Az egyik a gyerekek szobájában áll, a másik mindig máshol van. A legjobban azt szeretem benne, hogy állítható a ventilátorfeje. Én sohasem szerettem a ventilátort, mert nagyon hamar beteggé tett a közvetlenül rám fújt levegő. De ezt a ventilátort bátran használom, mert nagyon kellemes. Odafújja a levegőt, ahová én irányítom.

Rendkívül hatékony. Mióta a BONECO ventilátort is használjuk érezhetően jobb otthonunk klímája. Egyenletesebb a lakás hőmérséklete a ventilátor használata mellett, mert megszünteti a hideg-meleg zónákat. Örülök, hogy beszereztünk egy ilyen készüléket, mert ezzel lakásunk igazán élhető és nagyon-nagyon kellemes lett.

Ismerje meg az új BONECO AIR Shower
állítható fejű csendes ventilátor termékcsaládot.
Változtassa meg otthona klímáját…

Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink

Érdekelheti még...

Close