Párásításpárásító

Légmosóval mossa tisztára!

A légmosó egy olyan párásító, mely párásítás közben tisztítja a levegőt. Egy ilyen készülékkel egyszerűen megoldható a száraz és koszos levegő kérdése.

Világunkban sajnos egyre nagyobb a környezet-, és légszennyezés. Próbálkozások vannak, hogy a levegőszennyezést megállítsák, de sajnos nem túl sok sikerrel. Gondoljunk csak bele, hogy az utcai szennyezett levegő bizony gond nélkül bejut az otthonunkba és számos egészségügyi problémát okoz. De van megoldás!

Tiszta és páradús levegőben jobban érezzük magunkat

Akkor érezzük legjobban magunkat egy helyiségben, ha ott páradús és tiszta levegő van. Hogyan érhető el ez? A levegő tisztításával és szükség szerinti párásításával.

PÁRÁSÍTÓ-LÉGMOSÓ: Olyan, mint egy tisztító eső

A légmosók működési mechanizmusa nagyon hasonlatos a természetben is előforduló öntisztító esőhöz. A párásítóba beáramló levegő a víz segítségével átmossa a szoba levegőjét, és tisztább és páradúsabb levegő kerül a korábbi szárazabb és szennyezettebb helyére. Az új légmosó párásítók nemcsak párásítanak, hanem levegőt is tisztítanak.

A légmosó készülékek kemény vízzel is használhatók, mert párásítás közben csak a H2O párolog el a készülékből, a többi szennyeződés a tartályban marad. Nincs szükség vízszűrésre. A légmosó tartályában lévő víz higiéniájáról a BONECO ezüstrúd gondoskodik.

BONECO W490 légmosó karbantartása. Tárcsák szétszedése.

Sokan kérdezték tőlünk, hogy hogyan is kell. Most megmutatjuk!

A BONECO W490 légmosó készülékben egy öntisztító üzemmód található, mely jelentősen megkönnyíti a tárcsák karbantartását. Töltse meg az alsó tartályt vízkőmentesítővel és indítsa el a programot.

Még tökéletesebb tisztításra vágyik? A tárcsák között még megbújik egy kis vízkő?

Semmi gond. Szedje szét a tárcsákat és mossa el! Megmutatjuk, hogy kell! Nézze meg a videót: VIDEÓ A SZÉTSZEDÉSRŐL….

A tárcsás párásítókat szép lassan leváltják a nedvesítőbetétes légmosó készülékek, melyek karbantartása lényegesen egyszerűbb, mint a tárcsás társaiké. Időt és energiát takaríthatunk meg.

Tárcsás vagy nedvesítőbetétes? Szinte mindegy.

A lényeg, hogy élhetőbb és egészségesebb környezetet teremtsünk otthonunkban!

Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink

Érdekelheti még...

Close