LégtisztításPárásításpárásító

Párásító, a maximális kényelemért

A kényelem nagy úr. Nézzen a lelke mélyére! Ugye szívesen vásárol olyan készüléket, aminek a kezelése és karbantartása GONDTALAN? A fogyasztói visszajelzések alapján, egy párásító készülék vásárlásakor két fontos szempont vezérel bennünket, természetesen az ár mellett: a kényelem és a praktikum.

A svájci BONECO gyár folyamatosan figyeli a vevői igényeket, melyeket egy új készülék fejlesztésekor figyelembe is vesz. Tudja, hogy a technikai fejlesztések nem mehetnek a kényelem és a praktikum rovására.

A BONECO új W300 párásító- légmosó készüléke a gondtalan használat élményét kínálja.

1. Tartós komfortérzet: hosszabb használati idő nagyobb tartállyal

A száraz beltéri levegő optimális páraszintjének helyreállítására a legjobb és a leghatékonyabb megoldás egy párásító készülék beszerzése. A párásító üzembehelyezése után, az a legnagyobb elvárásunk, hogy viszonylag hamar javítsa komfortérzetünket. A W300 párásító megnövelt XXL-es méretű (12 literes) tartálya megnövelt üzemidőt biztosít. A párásítási idő tovább tart, nem kell állandóan a párásító tartályának folyamatos töltögetésével foglalkoznia. A feltöltött tartály napokig kibírja és a tartályban lévő vízhigiéniáról a párásítóban lévő ezüstrúd gondoskodik.

2. Maximális kényelem: gondtalan takarítás

Ha azt szeretné, hogy párásító készüléke sokáig hatékonyan működjön, akkor vigyázzon rá és tartsa karban. A karbantartás örök dilemma, sokan kényelmetlen és időt pazarló feladatnak tituláljuk. Pedig higgye el, nem az! A Boneco W300 párásító takarítása gyerekjáték. A nedvesítőbetétet folyó víz alatt vagy a mosógépbe bedobva tisztíthatja. A többi műanyag alkatrészt pedig mosogatógépbe helyezve tökéletesen tisztára moshatja.

3. Légmosó párásítás közben tisztítja a levegőt.

A W300 készülék alapvetően egy párásító készülék. Párásítás közben a víz természetes tisztító funkciójának köszönhetően a levegő tisztítására is képes. Számos allergiát okozó szennyeződést kiszűr a beltéri levegőből.

Ha kényelmes megoldást keres a beltéri páratartalom és levegő minőség helyreállításához, akkor érdemes megnéznie a BONECO légmosó készülékeit!

Mutasd még

Kapcsolódó cikkeink

Érdekelheti még...

Close